Arka Sokaklar dizisinden "Narin Güran" sahnesi! İzleyenler 2'ye bölündü

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar geçtiğimiz günlerde 17. sezonuyla ekranlara geri dönmüştü. Dizinin yeni bölümünde yer alan "Narin Güran" sahnesi dikkat çekti. Dizide, Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine yapılan gönderme izleyicileri ikiye böldü.

Arka Sokaklar dizisinden "Narin Güran" sahnesi! İzleyenler 2'ye bölündü

Yaz tatilinden 17. sezonuyla geri dönen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde yer alan "Narin Güran" sahnesi dikkat çekti. Türkiye'yi yasa boğan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetinin işlendiği dizi, tartışmalara neden oldu. İzleyicileri ikiye bölündü.

NARİN GÜRAN CİNAYETİ

Diyarbakır ilinin Bağlar ilçesinin kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ailesi tarafından 21 Ağustos 2024'te kaybolduğu ilanı verilmiş, 8 Eylül 2024'te ise küçük kızın cesedi, köyün yakınındaki Eğertutmaz Deresi'nde bir çuval içinde bulunmuştu.

Arka Sokaklar dizisinden "Narin Güran" sahnesi! İzleyenler 2'ye bölündü - Resim : 1

AYRINTILI BİR ŞEKİLDE İŞLENDİ

Narin'in kaybolma süreci ve aile üyelerinin ifadeleri dizide ayrıntılı bir şekilde işlendi. Özel çekimler için İstanbul dışında bir köyde çekim yapıldığı, arama kurtarma sahnelerinde ise 6 kurtarma aracı ve 30 kişilik JAK timinin yer aldığı belirtildi. Dizide, sualtı arama kurtarma timi, eğitimli arama kurtarma köpekleri ve çeşitli iş makinelerinin de yer aldığı görüldü.

Arka Sokaklar dizisinden "Narin Güran" sahnesi! İzleyenler 2'ye bölündü - Resim : 2

İZLEYİCİLER İKİYE BÖLÜNDÜ

Dizideki Narin sahneleri ise izleyiciler arasında tartışmalara neden oldu. Dizinin izleyicileri, ikiye bölündü. Bazı izleyiciler, böyle bir cinayetin unutulmaması gerektiğini söyleyerek canlandırmaları doğru bulurken, bazıları da böyle bir acının reyting malzemesi yapılmaması gerektiğini dile getirerek tepki gösterdi.