Arka Sokaklar'da flaş ayrılık! 18 yıldır dizideydi! Vedasını duyurdu

'Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi' unvanına sahip 'Arka Sokaklar', sürpriz bir ayrılık haberiyle gündeme geldi. Dizinin sezon finali yapmasıyla birlikte ilk bölümden itibaren ekipte yer alan usta yönetmen Orhan Oğuz da veda etti. Ayrılığın ardından sosyal medya hesabından veda mesajı yayınlayan Oğuz, "Diziden ayrıldım, ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

Arka Sokaklar'da flaş ayrılık! 18 yıldır dizideydi! Vedasını duyurdu

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu'nu oyuncu kadrosunda buluşturan fenomen dizi Arka Sokaklar'ın 18 yıllık yönetmeni Orhan Oğuz, sezon finali bölümünün çekimlerin bitmesiyle ekibe veda etti.

Arka Sokaklar'da flaş ayrılık! 18 yıldır dizideydi! Vedasını duyurdu - Resim : 1

SOSYAL MEDYA HESABINDAN VEDA MESAJI YAYINLADI

Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul'un kaleme aldığı Arka Sokaklar ekibinden ayrılan Orhan Oğuz, X hesabından yaptığı paylaşımda "Kamuya! 18 yıl yönettiğim Arka Sokaklar dizisinden ayrıldım oyuncularıma ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

Arka Sokaklar'da flaş ayrılık! 18 yıldır dizideydi! Vedasını duyurdu - Resim : 2

"SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ"

Dizinin Instagram hesabından yapılan paylaşımda ise "18 sezon boyunca Arka Sokaklar dizimizi yöneten, hepimizin hocası, duayen Orhan Oğuz'a emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerine yer verildi.

Arka Sokaklar'da flaş ayrılık! 18 yıldır dizideydi! Vedasını duyurdu - Resim : 3