Avcılar E-5'te feci kaza! Pikap, çok sayıda araca çarparak kaçtı! Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi!

İstanbul Avcılar E5 Karayolu yan yolda bir pikap, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çok sayıda araca çarparak kaçtı. Kazada, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Avcılar E5'te feci bir kaza yaşandı. 

İstanbul Avcılar E-5 Karayolunda bir pikap, ortalığı adeta savaş alanına çevirdi. Kazada, pikap, henüz belirlenemeyen bir nedenle çok sayıda araca çarptı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerası ile kaydedilirken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olay, Avcılar D-100 Karayolu yan yolda meydana geldi. Yolda ilerleyen otomobillere çarpan cip sürücüsü olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayda 7 araçta maddi hasar meydana gelirken, ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı. Kaçak şüpheli ise, kulladığı araçla Ataköy'de yakalandı.

ARAÇLARA ÇARPIP KAÇTI!

O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde cip sürücüsünün araçlara çarpıp kaçtığı anlar, maddi hasar meydana gelen araçlar ve yaralıların yerde yattığı anlar görülüyor.

"ARAÇ ÇALINTIYMIŞ HERHALDE"

Görgü tanığı Mehmet Yılmaz, "Aracın burada önünü kestiler. Araç çalıntıymış herhalde. Camlarını kırdılar araçların. Araç sahibi ileri geri yaparak bütün araçları ezerek kaçtı gitti. Araç çalıntıymış. Biz buradaydık Alah korudu bizi" diye konuştu.