Avrupa ülkesinde skandal olay! PKK konseri verip Türkiye'ye lanet sloganları attılar

Fransa'dan terör örgütü PKK'nın faaliyetlerini destekleyen bir skandala daha imza atıldı. Ülkede Marsilya kentinde düzenlenen bir konserde PKK paçavraları asıldı. Terörist kıyafetlerinin giyildiği konserde "Biji gerilla" ve "Biji Kürdistan" sloganları atıldı.

Avrupa ülkesinde skandal olay! PKK konseri verip Türkiye'ye lanet sloganları attılar

Terör örgütü PKK'nın en büyük destekçilerinden Fransa'da bir skandala daha imza atıldı. PKK, Fransa'nın Marsilya kentinde konser düzenledi.

TÜRKİYE'YE LANET SLOGANLARI

Terör örgütü sempatizanları Marsilya'daki konserde, PKK paçavraları astı. Teröristlerinin kıyafetinin giyildiği konserde, "Biji Kürdistan" ve "Biji gerilla" sloganları atıldı.

Bebek katillerinin düzenlediği skandal konser bazı kanallardan canlı yayınlanırken, Türkiye'ye lanet sloganları da atıldı.

Söz konusu konserde ayrıca terör örgütü flamaları da açıldı.

Avrupa ülkesinde skandal olay! PKK konseri verip Türkiye'ye lanet sloganları attılar - Resim : 1

FRANSIZ LAFARGE DA YILLARCA PKK'YI DESTEKLEDİ

Fransız çimento şirketi Lafarge, yıllarca terör örgütü PKK'ya destek sağladı.

Fransız çimento devinin, teröre desteği YPG/PKK sınırlı değildi.  Öncesinde bir başka terör örgütü DEAŞ’a rüşvet ödediği de ortaya çıkmıştı. PKK/YPG'ye de koruma parası adı altında her ay 100 bin dolar ödediler.

Avrupa ülkesinde skandal olay! PKK konseri verip Türkiye'ye lanet sloganları attılar - Resim : 2

MİT, LAFARGE TESİSİNİ VURMUŞTU

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye'nin kuzeyinde Halep'in Aynularap ilçesinde, Fransız çimento şirketi Lafarge'a ait tesisin bulunduğu yerleşkenin bir bölümünde yuvalanan PKK/YPG'lilere ait stratejik hedefi vurdu.