Aziz Yıldırım’dan Ali Koç’a çağrı! Dünya yıldızlarını tek tek saydı, Fenerbahçe'ye transfer etmesini istedi

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Ali Koç’un teknik direktörlük görevi için Portekizli Jose Mourinho ile anlaşmasını değerlendirdi. Yıldırım, Koç’a transfer konusunda çağrı yaparak, "Şimdi oyuncu ismi vereyim, onları da alsınlar” dedi.

Aziz Yıldırım’dan Ali Koç’a çağrı! Dünya yıldızlarını tek tek saydı, Fenerbahçe'ye transfer etmesini istedi

Fenerbahçe’de 8-9 Haziran’da yapılacak başkanlık seçimi öncesi Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasındaki rekabet günden güne kızışıyor. Ali Koç, Aziz Yıldırım’ın anlaşmaya vardığını açıkladığı Portekizli teknik direktör Jose Moruinho ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı.

Aziz Yıldırım’dan Ali Koç’a çağrı! Dünya yıldızlarını tek tek saydı, Fenerbahçe'ye transfer etmesini istedi - Resim : 1

FENERBAHÇE, JOSE MOURINHO İLE ANLAŞTI

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Ali Koç, Jose Mourinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Acun Ilıcalı ve Ali Koç, Londra'ya gidiyor. Jose Mourinho ile buluşup Şampiyonlar Ligi finalini beraber izleyecekler.

Aziz Yıldırım’dan Ali Koç’a çağrı! Dünya yıldızlarını tek tek saydı, Fenerbahçe'ye transfer etmesini istedi - Resim : 2

DÜNYA YILDIZLARINI TRANSFER ETMESİNİ İSTEDİ

Bu durumun ardından Aziz Yıldırım yeni bir açıklama yaptı. Yıldırım, “Şimdi oyuncu ismi vereyim, onları da alsınlar. Romelu Lukaku'yu Mourinho istiyor. Paulo Dybala ve Talisca Paulo Dybala... Talisca gelmek istiyor. Bunlardan iki tanesini halletsinler. Diğerlerine biz gelince bakarız” dedi.