Aziz Yıldırım’dan “dış güçler” açıklaması! Ali Koç’u isim vermeden eleştirdi

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, “Şampiyonluğu nasıl kaybettiğimizi haftaya anlatacağım. Öyle dış güçler, yan etkenler bunları geçsinler. Galatasaray'ı nasıl yendiysen hepsini de yenmeliydin” sözleri hakkında açıklama yaptı. Yıldırım, Başkan Ali Koç’u isim vermeden eleştirdi.

Aziz Yıldırım’dan “dış güçler” açıklaması! Ali Koç’u isim vermeden eleştirdi

Fenerbahçe’de başkanlık seçimi heyecanı tam gaz sürüyor. Başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, “Şampiyonluğu nasıl kaybettiğimizi haftaya anlatacağım. Öyle dış güçler, yan etkenler bunları geçsinler. Galatasaray'ı nasıl yendiysen hepsini de yenmeliydin” sözleri hakkında açıklama yaptı.

Aziz Yıldırım’dan “dış güçler” açıklaması! Ali Koç’u isim vermeden eleştirdi - Resim : 1

ALİ KOÇ'U ELEŞTİRDİ

Gazeteci Ahmet Selim Kul’a konuşan Aziz Yıldırım, Başkan Ali Koç’u isim vermeden eleştirerek, “Futbol her zamanki gibi kirli ve dış güçler hep var ama bunları bitirme iddiasıyla gelenler tam tersi davranıp kol kola girdiler. Yeterince mücadele etmediler, bataklığı büyüttüler. Bunları anlatacağım" dedi.

Aziz Yıldırım’dan “dış güçler” açıklaması! Ali Koç’u isim vermeden eleştirdi - Resim : 2

"KİMSE FENERBAHÇE'NİN HAKKINI YİYEMEYECEK"

Yıldırım şu ifadeleri kullandı:

"Biz seçilirsek bu yapı artık varlığını sürdüremeyecek. Onları futboldan komple temizleyeceğim. Kimse Fenerbahçe’nin hakkını yiyemeyecek."