Aziz Yıldırım’ın en pahalı transferiydi! Fenerbahçe’nin eski yıldızı 44 yaşında transfer oldu! Yeni takımına çok şaşıracaksınız!

Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım’ın başkan iken bonservisine 14 milyon euro ödeyerek transfer ettiği İspanyol golcü Daniel Güiza, futboldan kopamıyor. 44 yaşındaki tecrübeli futbolcu flaş bir takım ile sözleşme imzalayarak herkesi şaşırttı.

Aziz Yıldırım’ın en pahalı transferiydi! Fenerbahçe’nin eski yıldızı 44 yaşında transfer oldu! Yeni takımına çok şaşıracaksınız!

Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım’ın başkanlık döneminin en pahalı transferi 2008-2009 sezonunda yapılmıştı. İspanya ekiplerinden Real Mallorca takımında forma giyen İspanyol golcü Daniel González Güiza, 27 yaşında 14 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti.

Aziz Yıldırım’ın başkanlık döneminde en yüksek bonservis ödeyerek transfer ettiği Daniel Güiza, ilerlemiş yaşına rağmen futbol yaşamına devam ediyor.

Aziz Yıldırım’ın en pahalı transferiydi! Fenerbahçe’nin eski yıldızı 44 yaşında transfer oldu! Yeni takımına çok şaşıracaksınız! - Resim : 1

44 YAŞINDA YENİ TAKIMIYLA SÖZLEŞME İMZALADI

17 Ağustos'ta 44 yaşına girecek olan Güiza, İspanya 3. lig takımlarından UD Rotena ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. UD Rotena Kulübü yaptığı yazılı açıklamada, "Güiza takımın forvet hattını güçlendirmeye geldi. Avrupa şampiyonu tecrübesi ve golleriyle destek olacak. Yeni evinize hoş geldin Dani" ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım’ın en pahalı transferiydi! Fenerbahçe’nin eski yıldızı 44 yaşında transfer oldu! Yeni takımına çok şaşıracaksınız! - Resim : 2

GUIZA'NIN FENERBAHÇE KARİYERİ

Fenerbahçe formasını 98 maçta giyen Güiza, 35 gol atmış, 20 asist yapmıştı. Güiza, Fenerbahçe formasıyla 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Aziz Yıldırım’ın en pahalı transferiydi! Fenerbahçe’nin eski yıldızı 44 yaşında transfer oldu! Yeni takımına çok şaşıracaksınız! - Resim : 3