BABA-OĞUL ÖLDÜRESİYE DAYAK YEDİ: DEFALARCA SOPAYLA VURDU, BAŞINI TEKMELEDİ

Şanlıurfa’da baba ve oğlu apartmandan çıktıktan sonra yanlarına gelen 6 kişiyle bilinmeyen nedenle tartıştı. Büyüyen tartışmada grup, sopa ve taşlarla baba ve oğlunu öldüresiye dövdü. Öldüresiye dayak yiyen baba-oğlu hastaneye kaldırıldı. O anlar cep telefonuyla görüntülendi… İşte o dayak dehşeti…

BABA-OĞUL ÖLDÜRESİYE DAYAK YEDİ: DEFALARCA SOPAYLA VURDU, BAŞINI TEKMELEDİ

Sopayla defalarca kafasına vurup yerde tekmelediler. Öfkeli grup baba ile oğlu öldüresiye dövdü. Görüntüler Şanlıurfa’da cep telefonuyla kaydedildi.

 Mehmet Erten ve oğlu Hasan Erten, apartmandan çıktıktan sonra yanlarına gelen 6 kişiyle bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmada grup, sopa ve taşlarla baba ve oğluna vurdu. Mehmet Erten aldığı sopa darbeleriyle yere yığıldı, bir kişi öfkesi bir türlü dinmeyen adamın elinden sopayı güçlükle aldı. Bu sırada kalabalıktan bir başka kişi yerde yatan adamın başına tekme attı.

Çevredekilerin araya girmesiyle öfkeli grup bölgeden uzaklaştırıldı. Kanlar içerisinde kalan Mehmet Erten ile oğlu Hasan Erten ihbarla ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.”