Babası yıllar sonra ortaya çıkan Kadir Ezildi ateş püskürdü! "Benim adımı anmasın, benim için ölmüştür"

Renkli kişiliği ve temizlik tutkusu ile kısa sürede adını tüm Türkiye'ye duyuran fenomen sunucu Kadir Ezildi, son günlerde özel hayatıyla gündemdeydi. geçtiğimiz günlerde aile arasında yapılan törenle sözlenen sevilen sunucu Kadir Ezildi’nin yıllarca herkesten sakladığı babası Mehmet Ezildi sosyal medya sayfasından bir açıklama yaparak sessizliğini bozmuştu. Ezildi, doktor babası hakkında ilk kez konuştu.

Babası yıllar sonra ortaya çıkan Kadir Ezildi ateş püskürdü! "Benim adımı anmasın, benim için ölmüştür"

Sosyal medyada temizlik takıntısıyla ün kazanan ve En Hamarat Benim programının sunucusu olarak geniş bir hayran kitlesi edinen Kadir Ezildi, sosyal medya paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla büyük yankı uyandırıyor. 

Babası yıllar sonra ortaya çıkan Kadir Ezildi ateş püskürdü! "Benim adımı anmasın, benim için ölmüştür" - Resim : 1

GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA NİŞANLANDI

Günlerdir özel hayatıyla gündemde olan ünlü sunucu Kadir Ezildi, sevgilisi Gamze Türkmen ile geçtiğimiz haftalarda nişanlandı. 

Babası yıllar sonra ortaya çıkan Kadir Ezildi ateş püskürdü! "Benim adımı anmasın, benim için ölmüştür" - Resim : 2

Ünlü ismin nişan hazırlıkları döneminde ise yıllardır görüşmediği babası Mehmet Ezildi ortaya çıkmıştı.

"İNSAN BABASINI UNUTUR MU? BEN UNUTTUM"

Daha önce katıldığı bir programda yıllardır babası ile görüşmediğini belirten fenomen, 'Onu affetmiyorum' demişti. Kendisine yöneltilen 'Babanla ilgili bugünkü duygun nedir?' sorusuna ise Ezildi şu yanıtları vermişti:

"Babamı hatırlamıyorum. Bazen kendimi zorluyorum, 'Ne yapardık, nasıl biriydi?' diye ama hatırlamıyorum. İnsan babasını unutur mu? Ben unuttum."

Babası yıllar sonra ortaya çıkan Kadir Ezildi ateş püskürdü! "Benim adımı anmasın, benim için ölmüştür" - Resim : 3

YILLAR SONRA BABASI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Kadir Ezildi'nin yıllar önce kendilerini terk eden babasının plastik cerrahı Mehmet Ezildi olduğu ortaya çıkmıştı.

SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETMİŞTİ

Ailesini yıllar önce terk ettiği için eleştirilerin hedefi olan Mehmet Ezildi, sosyal medya hesabından isyan etmişti.

"Şu ana kadar sessiz kalıp cevap vermeyişimin nedeni oğlum Kadir Ezildi'ye zarar vermemektir. Ayrıca hakkımda bilgi sahibi olmayıp, hakaret içerikli mesaj atan ve yorum yapanlarla ilgili yasal işlemler başlatılmıştır."

Babası yıllar sonra ortaya çıkan Kadir Ezildi ateş püskürdü! "Benim adımı anmasın, benim için ölmüştür" - Resim : 4

"BENİM ADIMI ANMASIN, BENİM İÇİN ÖLMÜŞTÜR"

Ezildi "Benim de hoşuma gitmedi gereksizdi. Adını da hiçbir yerde anmıyorum telaffuz etmiyorum. O da benim adımı anmasın, benim için ölmüştür" şeklinde bir yanıt verdi.

"300 LİRA NAFAKA BENDEN ESİRGENDİ"

Dış sesin 'Bu adam sizi terk etmedi mi?' sorusu üzerine ise Ezildi, şu ifadeleri kullandı:

"Evet giderken de beni öldü bilin, dedi. O gün 300 lira nafaka benden esirgendi ama bugün ben 500.000 lira para harcayabildim Allah'ıma şükür."

"YOKLUKTA BENİMLE OLMAYAN VARLIKTA DA BENİ ARAMASIN"

"Hepsini de kendim çalışarak harcadım. Ben açım diye kimsenin kapısına gitmedim; ben hasta altı temizledim, ben koli taşıdım. Yoklukta benimle olmayan varlıkta da beni aramasın istemiyorum."