Bagajdaki mutfak tüpü aniden alev aldı! Sürücünün durumu ağır

Kırıkkale'de seyir halinde ilerleyen bir otomobil aniden alev alev yanmaya başladı. Bagajda bulunan mutfak tüpünün alev alması ile başlayan yangın kısa süre içinde tüm aracı sardı. Saniyeler içinde büyüyen yangın sonrasında kendisini yol atan sürücü ise ağır yaralandı.

Kırıkkale'de seyir halinde ilerleyen bir otomobil bagajında bulunan mutfak tüpünün alev alması ile alev alev yanmaya başladı. Alev topuna dönüşne araçtan canını kurtarmak isteyen sürücü ise kendisini yola atarak ağır yaralandı. 

MUTFAK TÜPÜ FELAKETE NEDEN OLDU

Olay, Sanayi Mahallesi 1338. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, C.K. (59) idaresindeki otomobilin bagajındaki mutfak tüpü, seyir halindeyken alev aldı. Sürücü, alevler içinde kalan araçtan atlayarak kendini kurtarmaya çalıştı. Kontrolsüz bir şekilde ilerleyen otomobil, bir evin duvarına çarparak durdu. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan sürücü, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi. Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yangın sonucu araç ve evde maddi hasar meydana geldi. Polis ekiplerince olay yerinde yapılan incelemenin ardından araç, çekici ile otoparka götürüldü.

 

Bagajdaki mutfak tüpü aniden alev aldı! Sürücünün durumu ağır - Resim : 1