Bahar dizisinin Umay'ı "Lütfen beni benzetmeyin artık" demişti! Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu'ndan cevap geldi

Ekranların sevilen dizisi Bahar’da ‘Umay’ karakterine hayat veren oyuncu Alisa Sezen Sever, sosyal medyada çıkan Afra Saraçoğlu benzetmesine isyan etmişti. Oyuncu “Lütfen artık benzetmeyin beni" demişti. Gecelerde görüntülenen Afra Saraçoğlu, Sever’in açıklamasıyla ilgili soruları yanıtladı. Saraçoğlu,

Bahar dizisinin Umay'ı "Lütfen beni benzetmeyin artık" demişti! Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu'ndan cevap geldi

Geçtiğimiz günlerde 'Bahar' dizisinde Umay karakterini canlandıran Alisa Sezen Sever, meslektaşı Afra Saraçoğlu'na benzetilmesine tepki göstermişti.

Bahar dizisinin Umay'ı "Lütfen beni benzetmeyin artık" demişti! Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu'ndan cevap geldi - Resim : 1

"LÜTFEN ARTIK BENZETMEYİN BENİ"

'Yalı Çapkını' dizisinin yıldızı Afra Saraçoğlu'na benzetenlere isyan etmişti. Oyuncu, benzetmelerle ilgili açıklama yapmıştı. Sever, "Bazı anlarda, bazı fotoğraflarda evet ben de çok benzetiyorum ama bazı durumlarda da alakamız yok. İki durumda da artık benzetilmekten çok yoruldum. Çok teşekkür ederim ama lütfen artık benzetmeyin beni" demişti.

Bahar dizisinin Umay'ı "Lütfen beni benzetmeyin artık" demişti! Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu'ndan cevap geldi - Resim : 2

"ÇOK TATLI BİR KIZ, ÇOK SEVİMLİ..."

Geçtiğimiz gün objektiflere takılan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, basın mensuplarının Alisa Sezen Sever sorularını cevapladı. Saraçoğlu, “Çok tatlı bir kız, çok sevimli, çok yetenekli. Bahar’ı da izledim. Herkes çok çok iyi oynuyor. Çok da başarılar” açıklamasında bulundu.

Bahar dizisinin Umay'ı "Lütfen beni benzetmeyin artık" demişti! Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu'ndan cevap geldi - Resim : 3