Bahar Feyzan'dan tv100'de flaş kulis bilgisi! Meral Akşener siyasete geri mi dönüyor?

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Taksim Meydanı programında, Gazeteci Bahar Feyzan Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili bomba kulis bilgisini paylaştı. İYİ Partili bir isimle konuştuklarını aktaran Feyzan, Akşener'in 2028 seçimlerine cumhurbaşkanı adayı olarak hazırlandığını açıkladı.

Gürkan Hacır'ın sunduğu Taksim Meydanı programına, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Gazeteci Bahar Feyzan, Avukat Cem Kaya, Gazeteci-Yazar Murat Kelkitoğlu ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk konuk olarak katıldı.

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yakın bir İYİ Partili ile konuştuğunu belirten Bahar Feyzan, Akşener'le ilgili bomba iddialarda bulundu.

"AK PARTİ İLE PARALEL İLERLEDİĞİ KONUŞULDU"

Bahar Feyzan açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Meral Hanımın genel seçimlerden sonra Olağan Kurultay'da, Kurultay salonunda AK Parti ile görüştüğü hatta görüş olarak paralel ilerlediği konuşuluyordu. Milletvekillerine sert çıkmıştı hatta. Akşener’in seçimlerde izlediği strateji özellikle İmamoğlu ve Yavaş üzerinden yaptığı eleştiriler kendi parti tabanından buna yönelik gelen tepkileri de bir yana koymak lazım.

"AKŞENER SİYASETİ BIRAKMADI"

Bugün konuştuğum Meral Hanıma yakın İYİ Partilinin aktardığı şey şu;

'Aslında bizim yaptığımız 3. yol siyasetinin bir karşılığı var. Bu belediye seçimlerinde olmamış olabilir ama bir karşılığı var. Merkez sahada bir arayış ve bir birleşme söz konusu olabilir. Meral Akşener bunun önemli aktörlerinden olacaktır.

"2028 CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞINA HAZIRLANIYOR"

Meral Hanım sadece İYİ Parti’nin Genel Başkanlığını bıraktı. Oraya da tekrar dönmeyi düşünmüyor. Ancak Meral Hanım siyaseti bırakmadı.'

Şu net dendi ki Meral Akşener 2028 seçimlerine cumhurbaşkanı adayı olarak hazırlanıyor."