Bahçeli'den Meclis'te sürpriz! DEM Partilileri dönüp o hareketi yaptı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'nin yeni yasama yılının açılışında sürpriz bir hareket yaparak DEM Parti yöneticileriyle tokalaştı. Konuyla ilgili konuşan Bahçeli "Yeni bir döneme giriyoruz, dünyada barışı isterken kendi ülkemizde barışı sağlamamız lazım." dedi.

Bugün yeni yasama yılı başlayan Meclis'te beklenmedik bir olay yaşandı. MHP lideri Devlet Bahçeli, DEM Parti sıralarına yönelerek partinin yöneticileriyle tokalaştı.

DEM PARTİLİLERLE TOKALAŞTI

TBMM Genel Kurulu, 28. Dönem 3. Yasama Yılı dolayısıyla yapılan açılış oturumunun kapanmasının ardından Bahçeli, salondan ayrılırken DEM Parti Eş Başkanlarının yanına gelerek aralarında DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ve DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık'ın da olduğu milletvekilleriyle tokalaştı.

AK PARTİLİLER DE EL SIKTI

Bahçeli'den sonra AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ve AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler de DEM Parti yöneticilerinin elini sıktı.

"YENİ BİR DÖNEME GİRİYORUZ"

Bahçeli, resepsiyonda gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtlarken "Yeni bir döneme giriyoruz, dünyada barış isterken kendi ülkemizde barışı sağlamak lazım." ifadelerini kullandı.

Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Genel Kurul'da el sıkması hakkında da "El sıkmak değerlendirmenin işaretidir." açıklamasında bulundu.