Bahçeli'den tv100'e özel açıklama! DEM Partililerin elini neden sıktı?

tv100'de Kübra Par ile Ana Haber'e konuk olan Gazeteci Sinan Burhan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşerek TBMM'de DEM Partili yöneticilerin elini sıkmasıyla ilgili edindiği bilgileri paylaştı. Bahçeli, Sinan Burhan'a yaptığı açıklamada "Beni harekete geçiren Sayın Cumhurbaşkanı'mızın yaptığı konuşmadır." dedi.

1 Ekim'de TBMM'nin yeni yasama yılı açılışında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin DEM Parti sıralarına yönelerek partinin yöneticileriyle el sıkışması çok konuşuldu.

Bugün Bahçeli ile görüşen Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Kübra Par ile Ana Haber'e konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

BAHÇELİ: BENİ HAREKETE GEÇİREN CUMHURBAŞKANIMIZIN KONUŞMASIDIR

Burhan'ın paylaştığı bilgilere göre "Beni harekete geçiren Sayın Cumhurbaşkanı'mızın yaptığı konuşmadır." diyen Bahçeli, Erdoğan'ın Meclis açılışındaki "İktidar ve muhalefetiyle Meclis'in hasımlarımıza korku verecek bir şekilde çalışması elzemdir." şeklindeki konuşması üzerine DEM Partililerin elini sıkma kararı aldığını belirtti.

DEM PARTİ ADIM ATARSA...

Burhan, eğer DEM Parti Türkiye partisi olma konusunda adım atacak olursa başta Bahçeli başta olmak üzere Cumhur İttifakı'ndan destek alacağını gördüğünü ifade etti.