Bakan Şimşek'ten tv100'e özel açıklamalar: İstifa iddiasına böyle yanıt verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, tv100'ün ilgiyle izlenen programı Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı'na özel açıklamalar yaptı. Program yorumcularından Sinan Burhan'a konuşan Şimşek, görevinin başında olduğunu vurgulayarak "Programımıza güveniyoruz. Enflasyon kalıcı olarak düşecek. Zaten düşmeye başladı. Programı başarıya ulaştıracağız. Milletimizle birlikte hep birlikte rahatlayacağız" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Gürkan Hacır'ın sunduğu ve her hafta izleyicilerini ekrana kilitleyen tv100'ün sevilen programı Taksim Meydanı'na tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gerçek Gündem haber sitesi Genel Yayın Yönetmeni Seyhan Avşar ve Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir konuk oldu.

"ENFLASYON KALICI OLARAK DÜŞECEK"

Program sırasında gündemdeki önemli konular ele alınırken Sinan Burhan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le yaptığı görüşmeyi canlı yayında açıkladı. En son istifa iddiasıyla gündeme gelen Şimşek'in mutlu bir görüntü verdiğine dikkat çeken Burhan, Şimşek'e "Enflasyon ne zaman düşecek? Ekonomi ne olacak?" şeklinde sorular sorduğunu belirtti.

Burhan, Bakan Şimşek'in, görevinin başında olduğunu vurguladığını belirterek "Programımıza güveniyoruz. Enflasyon kalıcı olarak düşecek. Zaten düşmeye başladı. Programı başarıya ulaştıracağız. Milletimizle birlikte hep birlikte rahatlayacağız." şeklinde konuştuğunu söyledi.