Bakan Yerlikaya duyurdu! 47 ilde “NARKOÇELİK-23” operasyonu: 445 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 47 ilde Kurban Bayramı öncesi başlayıp tatil boyunca devam eden zehir Tacirlerinin Oluşturduğu Yerel Suç Örgütlerine, uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve satışını yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik düzenlenen “NARKOÇELİK-23” operasyonu hakkında bilgilendirdi. Yerlikaya operasyonda 445 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısının yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya duyurdu! 47 ilde “NARKOÇELİK-23” operasyonu: 445 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 47 ilde Kurban Bayramı öncesi başlayıp tatil boyunca devam eden zehir Tacirlerinin Oluşturduğu Yerel Suç Örgütlerine, uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve satışını yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik düzenlenen “NARKOÇELİK-23” operasyonu hakkında sosyal medya hesbaından yaptığı paylaşımla bilgilendirdi. Yerlikaya operasyonda 445 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısının yakalandığını duyurdu.

445 BİN  ZEHİR TACİRİ VE SOKAK SATICISI YAKALANDI

Bakan Yerlikaya paylaşımında şu ifadelere yer verdi; 47 İlde Kurban Bayramı öncesi başlayıp tatil boyunca devam eden; Zehir Tacirlerinin Oluşturduğu Yerel Suç Örgütlerine, Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik düzenlenen “NARKOÇELİK-23” operasyonlarında;  304 bin 5 Kg uyuşturucu madde ve 69 Bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 445 bin  Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı yakalandı”

“ZEHİR TACİRLERİNE KARŞI OPERASYONLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek”