Bakan Yerlikaya, Tunç ve Göktaş'tan Narin Güran'ın kabrine ziyaret!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Diyarbakır’da, canice katledilen Narin Güran'ın kabrini ziyaret etti.

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldı.Tüm Türkiye'yi yasan boğan cinayetin ardından soruşturma kapsamında cinayete kurban giden Narin'in amcası Salim Güran tutuklandı. Annesi, babası, ağabeyinin de aralarında olduğu 22 şüphelinin ise sorgusunun sürdüğü açıklandı.

Bakan Yerlikaya, Tunç ve Göktaş'tan Narin Güran'ın kabrine ziyaret! - Resim : 1

BAKANLAR DİYARBAKIR'DA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Diyarbakır’a gitti.

Bakan Yerlikaya, Tunç ve Göktaş'tan Narin Güran'ın kabrine ziyaret! - Resim : 2

BAKANLARDAN NARİN'İN KABRİNE ZİYARET

Üç bakan Narin Güran’ın mezarını ziyaret etti. Ziyarette İl Müftüsü Celal Büyük tarafından Kur’an-ı Kerim okudu, dualar edildi. Ziyarete ayrıca AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Belgin Uygur ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Diyarbakır milletvekilleri Suna Kepolu Ataman, Mehmet Galip Ensarioğlu, Mehmet Sait Yaz, Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, kamu kurumlarının amirleri ile siyasi parti temsilcileri katıldı. Bakanlar ve beraberindekiler, daha sonra Narin’in mezarına karanfiller bıraktı.

Bakan Yerlikaya, Tunç ve Göktaş'tan Narin Güran'ın kabrine ziyaret! - Resim : 3

"NARİN’İMİZİN DAVASININ YAKINDAN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Ziyaretin ardından sosyal medyadan açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise, "Diyarbakır'da canice katledilen 8 yaşındaki Narin Güran evladımızın kabrini ziyaret ettik. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ile birlikte adı gibi Narin olan kızımızı dualarla andık. Milletimizin kalbinde yıllarca geçmeyecek bir hüzün bırakan Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Narin evladımıza kıyanların, adalet önüne çıkarılarak hesap vermeleri için, adaletin tecellisi için Narin’imizin davasının yakından takipçisi olacağız. Milletimizin başı sağ olsun." dedi. 

 BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

Narin'in kabrini ziyaret eden bakanlardan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş, Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç ve heyetimizle birlikte Narin kızımızın kabri başında dua ettik. Yaşadığımız bu menfur olay Milletimizin yüreğini yaktı. O, gülüşüyle, neşesiyle bu dünyayı güzelleştiren bir yavrumuzdu.  Narin kızımıza Allah’ta rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."