Bakan Yılmaz Tunç'tan Narin cinayeti soruşturması açıklaması: Tespit edildi, inceleniyor!

Bakan Yılmaz Tunç'tan Narin cinayeti soruşturması açıklaması geldi. Bakan Tunç, bazı kamera kayıtlarının olduğunu ve incelendiğini duyurdu. Katillerin mutlaka yakalanıp yargı önüne çıkarılacağını belirten Bakan Tunç, kamuoyuna yansımayan bilgilerin olduğunu da açıkladı.

Bakan Yılmaz Tunç'tan Narin cinayeti soruşturması açıklaması: Tespit edildi, inceleniyor!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran cinayeti soruşturması hakkında açıklama yaptı.

Bakan Tunç'un açıklamalarından satır başları şöyle:

"Soruşturmalar etkin bir şekilde devam etti. Ülke olarak Narin'in katillerinin tespiti ve hak etikleri en ağır cezaya çarptırılması noktasında büyük beklenti var. Soruşturma gizli, bazı bilgiler var. Kamuoyuna yansımayan detaylar son konusu.Karanlıkta hiçbir şey kalmayacak. Deliller var, ifadelerde çelişkiler var. Soruşturma aşamasında şu anda 12 şüpheli tutuklu. 27'si şüpheli olmak üzere 241'i tanık olmak üzere 268 kişinin ifadesi alındı. DNA tespitleri var. Bazı çakışmaları tespit ediliyor.

"BİR TAKIM KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENİYOR"

Bir takım kamera görüntüleri inceleniyor. Dün TÜBİTAK'a gönderildi, inceleniyor. Narin evladımızın katil ya da katilleri kısa sürede tespit edilecek çok uzun sürmez. Dün TÜBİTAK'a gönderildi, inceleniyor.

"KATİL YA DA KATİLLER EN AĞIR CEZAYA ÇARPTIRILACAK"

Bir daha bu tür elim olayların ülkemizde olmaması için gayret göstermeliyiz. Katil ya da katiller en ağır cezaya çarptırılacak."