Bakanlık taklit ve tağşiş listesini güncelledi! Lahmacunun içine koyduğu 'pes' dedirtti
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlanan taklit veya tağşiş yapılan gıdalar listesi güncellendi. Sultangazi'de bulunan bir restoranda satılan lahmacunun içinden çıkanlar pes dedirtti.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlanmaya başlanan taklit veya tağşiş yapılan gıdalar listesi vatandaşın uzun süredir gündeminde.
Gıdada hile yapılan restoran ve işletmeler vatandaşın kara listesine girerken, Bakanlık listeyi güncelledi.
25.04.2025 tarihinde yapılan güncellemede Sultangazi'de bulunan bir işletmede yapılan gıda hilesi 'pes' dedirtti.
LAHMACUN HARCININ İÇİNE KALP ETİ KOYMUŞLAR
Bereket Börek ve Pide adlı işletmede lahmacun harcının içine kalp eti konulduğu tespit edildi. Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda ürünlerinde taklit ve tağşiş yapan markaları 'guvenilirgida.tarimorman.gov.tr' internet adresi üzerinden açıklıyor.