Balık tezgahlarında hareketlilik! Palamut yüzleri güldürürken hamside şaşırtan seviye: İşte güncel balık fiyatları...

Havaların soğumasıyla beraber pazarlardaki balık tezgahlarında da hareketlilik arttı. denizlerde palamut bolluğunun devam etmesiyle bu durum hamsiyi olumsuz etkiledi. Vatandaşların en çok tercih ettiği hamside fiyatlar yükselişe geçti. İşte güncel balık fiyatları...

Balık tezgahlarında hareketlilik! Palamut yüzleri güldürürken hamside şaşırtan seviye: İşte güncel balık fiyatları...

Havaların soğumasıyla beraber pazarlardaki balık tezgahlarında da hareketlilik arttı. denizlerde palamut bolluğunun devam etmesiyle bu durum hamsiyi olumsuz etkiledi. Vatandaşların en çok tercih ettiği hamside fiyatlar yükselişe geçti. Balıkçılar, hamsinin ilk zamanlara göre daha az çıkmaya başladığını ifade etti. 

HAMSİ EL YAKIYOR

Bu aylarda hamsinin kendini göstermesi gerektiğini belirten balıkçılar, ekim ayının son günlerinde doğru aradığını bulamadı. Hamsi azlığı fiyatlara da yansıdı. Tezgahta hamsinin kilosu 250-300 liradan satılmaya başlandı.

PALAMUT YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR 

NTV'nin haberine göre; Bu dönemlerde palamudun kesilmesi ve hamsinin çoğalması bekleniyordu. Balıkçılar, palamudun yeniden bollaşmaya başladığını belirtti. Palamudun hem fiyatı hem de büyüklüğü yüzleri güldürdü.

İŞTE GÜNCEL BALIK FİYATLARI...

Tezgahta yaklaşık 1,5 kiloluk palamut 100-150 liradan satılıyor. Eylül ayında 500-750 gram ağırlığındaki palamutlar, 150 lira civarında satışa sunuluyordu. Palamuttan sonra en çok tercih edilen balıklar ise levrek ve çupra.. Fiyatları ise 400 liradan başlıyor, 1500 liraya kadar çıkıyor. İstavritin kilosu ise 150 liradan başlıyor.