Barcelona’nın kapısından dönmüştü! O isim TFF 3.Lig ekibine transfer oldu

Bir dönem Barcelona’ya transfer olma durumu olan Muhammed Demirci, TFF 3. Lig ekibi Balıkesirspor’a transfer oldu. 29 yaşındaki futbolcu yeni takımıyla 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Barcelona’nın kapısından dönmüştü! O isim TFF 3.Lig ekibine transfer oldu

Beşiktaş’ın alt yapısında yetiştikten sonra 10 yaşında Barcelona’nın altyapısında idmanlara çıkmaya başlayan ve bir dönem 'Yerli Messi' olarak lanse edilen Muhammed Demirci’nin transfer serüveni sürüyor.

Barcelona’nın kapısından dönmüştü! O isim TFF 3.Lig ekibine transfer oldu - Resim : 1

Son olarak Tuzlaspor forması giyen Muhammed Demir, TFF 3. Lig ekibi Balıkesirspor’a transfer oldu. Takımıyla 1 yıllık sözleşme imzalayan 29 yaşındaki orta saha oyuncunun transferi hakkında Balıkesirspor resmi internet sitesinden açıklama yapıldı.

Barcelona’nın kapısından dönmüştü! O isim TFF 3.Lig ekibine transfer oldu - Resim : 2

MUHAMMED DEMİRCİ, BALIKESİRSPOR'A TRANSFER OLDU

Söz konusu açıklamada, "Balıkesirspor’umuz son olarak Tuzlaspor forması giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammed Demirci ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yapılan anlaşma kulübümüze ve Muhammed Demirci’ye hayırlı olsun" ifadelerine yer verildi.

MUHAMMED DEMİRCİ'NİN KARİYERİ

Muhammed Demirci kariyerinde Sarıyer, Şanlıurfaspor, Gaziantep BB, İskenderunspor, Beşiktaş, 24 Erzincanspor ve İstanbulspor formaları giydi.

 Barcelona’nın kapısından dönmüştü! O isim TFF 3.Lig ekibine transfer oldu - Resim : 3