Barış Yarkadaş açıkladı! Meral Akşener, cumhurbaşkanlığı adaylığı için rotasını o isme çevirdi!

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı adaylığı seçimi noktasında rotasını Mansur Yavaş'a çevirdiğini belirtti.

tv100.com yazarları Barış Yarkadaş, Latif Şimşek, Politikyol Genel Yayın Yönetmeni Dr. Ali Haydar Fırat, Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

"Meral Hanım rotasını Mansur Yavaş’a çevirdi"
Yarkadaş “İYİ Parti ile ilişkileri iyi olan, oradan bilgi de alabilen bir dostumla konuştum, ‘Meral Hanım rotasını Mansur Yavaş’a çevirdi. Mansur Yavaş’ın kazanacağını inanıyor, gelen araştırmalarda Mansur Yavaş’ın kazanacağına inanıyor. Meral Hanım İmamoğlu ve Yavaş tartışmalarını epey bir süre izledi. Kendisine aday olması yönünde çok ciddi baskı var ama Meral Hanım bu tartışmalardan biraz da yıldı rotasını Mansur Yavaş’a çevirdi’ dedi” ifadelerini kullandı.

"Önümüzdeki günlerde CHP’de aktif görevde olan bazı kişilerin İYİ Parti’ye katıldığını görebiliriz"
Yarkadaş “Sayın Akşener, CHP’nin son dönemdeki politikalarının kendilerine zarar verdiğini düşünüyor ve aradaki bariyeri kaldırdı. Meral Hanım CHP’nin hem küskünlerine hem de aktif görevde bulunan ve İYİ Parti ile siyaset yapabileceğini düşündüğü kişilere kapıları açtı. Önümüzdeki günlerde CHP’de aktif görevde olan bazı kişilerin İYİ Parti’ye katıldığını görebiliriz” dedi.