Barış Yarkadaş'tan Ekrem İmamoğlu kulisi: Kemal Kılıçdaroğlu 10 gün önce hatırlattı!

Kulis bilgileriyle gündem oluşturan tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, tv100'ün ses getiren programı Taksim Meydanı'na konuk oldu. Aldığı yeni bir kulisi paylaşan Yarkadaş, "Kemal Bey, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nda partinin genel başkanının kendisi olduğunu 10 gün önce hatırlattı" dedi.

tv100'de Gürkan Hacır'ın hazırlayıp sunduğu Taksim Meydanı'nda tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, gazeteciler Hacı Yakışıklı, Fuat Uğur ve Şaban Sevinç gündemi masaya yatırdı. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'na gönderdiği mesajla ilgili kulis bilgisini aktardı. Yarkadaş "Kemal Bey, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nda partinin genel başkanının kendisi olduğunu 10 gün önce hatırlattı. Etiler Polis Okulu meselesiyle ilgili kamuoyundan çok tepki yükselince Kılıçdaroğlu gazetelerde konuyla ilgili çıkan haberleri toplayıp Ekrem Bey’e gönderttiğini öğrendim. O inşaat Kemal Bey'in o mesajıyla mühürlendi. Bu Kemal Bey'in kamuoyuna verdiği sözü tuttuğunun işaretidir. Bir de Ekrem Başkan'a 'görevini yap' dedi." ifadelerini kullandı.