Basketbolda ya tamam, ya devam maçı! Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes karşılaşacak

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde 3.maçında Fenerbahçe Beko, evinde Anadolu Efes’i konuk edecek. Fenerbahçe Beko maçı kazanırsa şampiyon olacak, Anadolu Efes’in galibiyetinde ise seri 4.maça uzayacak.

Basketbolda ya tamam, ya devam maçı! Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes karşılaşacak

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde heyecan 3.maçla sürecek. Serinin ilk maçını Anadolu Efes’e karşı deplasmanda 85-74 kazanan sarı-lacivertliler, yine deplasmanda oynadığı ikinci karşılaşmadan da 101-70'lik skorla galip ayrılmıştı.

Seri, bu kez Fenerbahçe Beko’nun sahası Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'na taşındı. Serinin üçüncü maçı bu akşam saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Yener Yılmaz, Özlem Yalman ve Hüseyin Çelik hakem üçlüsü yönetecek.

Basketbolda ya tamam, ya devam maçı! Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes karşılaşacak - Resim : 1

FENERBAHÇE KAZANIRSA ŞAMPİYON OLACAK

Fenerbahçe Beko maçı kazanması durumunda ligde 11. şampiyonluğuna ulaşacak.

EFES SERİYİ UZATMAK İSTİYOR

Ligde normal sezonu lider tamamlayan Anadolu Efes ise sahasında kaybettiği ilk 2 maçın ardından yarın kazanarak seriyi dördüncü karşılaşmaya taşımaya çalışacak.

Üç galibiyete ulaşan takımın şampiyon olacağı seride yarınki mücadeleyi Anadolu Efes'in kazanması halinde dördüncü maç, 12 Haziran Çarşamba günü saat 20.30'da yine Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak.