Bebeğini doğurduktan sonra çöpe atan anne tutuklandı

İstanbul Avcılar’da vicdansız bir anne, yeni doğmuş bebeğini çöp konteynerinin yanında poşete bırakıp terk etti. Talihsiz bebek hayata gözlerini açalı sadece birkaç gün olmuştu ve ölüme terk edildi. Mahalleli, bebeğin ağlama seslerini duydu ve bebeği kurtardı. Yeni doğan bebeği çöp konteynerine bırakan anne ise tutuklandı.

Bebeğini doğurduktan sonra çöpe atan anne tutuklandı

İstanbul Avcılar, Firuzköy Mahallesi’nde bir kadın çöp atmaya gittiğinde bebeğin ağlama seslerini duydu. Çöp konteynerinin yanında poşete sarılı yeni doğmuş bir kız bebek buldu. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Hastaneye kaldırılan bebeğin sağlık durumu iyi.

Polisler hemen çalışma başlattı ve bebeğini ölüme terk eden anne kısa sürede yakalandı. İlk ifadesinde, evlilik dışı ilişkiden hamile kaldığını, hamileliğini ailesinden gizlediğini ve doğumun ardından bebeği çöpe attığını belirtti.

Anne, polis ekipleri tarafından evinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen vicdansız anne, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.