Benfica, evinde Porto’yu bozguna uğrattı! Kerem ve Orkun asist yaptı

Portekiz 1. Futbol Ligi'nin 28. haftasında Benfica, Porto’yu deplasmanda 4-1 yendi. Benfica’da Kerem Aktürkoğlu, Vangelis Pavlidis'in ilk golünde, Orkun Kökçü de Otamendi'nin golünde asist yaparak galibiyete katkı sağladı.

Benfica, evinde Porto’yu bozguna uğrattı! Kerem ve Orkun asist yaptı

Portekiz 1. Futbol Ligi'nde derbi heyecanı yaşandı. Benfica sahasında Porto’yu ağırladı. Benfica rakibini 4-1 yendi.

PAVLIDIS HAT-TRICK YAPTI

Dragao Stadı'nda oynanan karşılaşmada Benfica'nın Yunan forveti Vangelis Pavlidis 1, 42 ve 69. dakikalarda attığı gollerle "hat-trick" yaptı. Benfica'nın diğer golünü ise 90+4. dakikada Nicolas Otamendi kaydetti.

Müsabakada Porto'nun golünü ise 81. dakikada Samu Aghehowa attı.

Benfica, evinde Porto’yu bozguna uğrattı! Kerem ve Orkun asist yaptı - Resim : 1

KEREM VE ORKUN ASİST YAPTI

Benfica'da milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü müsabakaya ilk 11'de başladı. Kerem Aktürkoğlu, Vangelis Pavlidis'in ilk golünde, Orkun Kökçü de Otamendi'nin golünde asist yaptı.

Ligde puanını 68'e çıkartan Benfica maç fazlasıyla liderlik koltuğuna otururken, Porto ise 56 puanda kaldı.

Benfica, evinde Porto’yu bozguna uğrattı! Kerem ve Orkun asist yaptı - Resim : 2