Beren Saat'in yeni filmi yolda: "Gizli Dolap" ekibi sete çıktı

Geçen ay bir sinema filmi çekeceğini açıklayan Beren Saat'in yeni projesi için geri sayım başladı. Prime Video'nun yeni yerli orijinal filmi Gizli Dolap'ın çekimlerine başlanıldığı öğrenildi.

Beren Saat'in yeni filmi yolda: "Gizli Dolap" ekibi sete çıktı

Yeni filmiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Beren Saat'in başrolünde olduğu yapımla ilgili bir gelişme yaşandı. 

En son OGM Pictures imzalı dijital film “İstanbul İçin Son Çağrı”da Kıvanç Tatlıtuğ’la başrol oynayan Saat’in yeni filminde de aynı şirketle yola devam ediyor. Saat'in yeni projesi 'Gizli Dolap'ın çekimleri ise planladığı gibi sonbaharın gelmesiyle başladı.

KADRODA GÜÇLÜ İSİMLER

Prime Video'dan yapılan açıklamaya göre, Beren Saat'in başrolünde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Yiğit Özşener, Furkan Andıç, Duygu Sarışın, Pınar Çağlar Gençtürk, Cem Gönen, Gamze Karaduman ve Derya Alabora yer alıyor.

Sinemaseverlerin 2025'te izleyebileceği filmin özeti kısaca şöyle

"Rengin Alaz (Beren Saat), herkes tarafından tanınan, popüler, cesur ve başarılı bir gazetecidir. Ablasının eşinin bir uygulama aracılığıyla başka kadınlarla görüştüğünü öğrenen Rengin, başta ablası olmak üzere, yakın çevresindeki herkesin bu uygulamalarda yayın yapan kadınlarla ilgili yargılarını fark eder. Toplumun yargılarıyla yüzleşmesi, Rengin'i buna yönelik bir yazı dizisi hazırlamaya iter."