Karadenizli sanatçı Volkan Konak, Ramazan Bayramı'nın ilk günü, (30 Mart'ı, 31 Mart'a bağlayan gece) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin İskele kentindeki bir oteldeki konseri sırasında sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti.
MEMLEKETİNE DEFNEDİLDİ
Volkan Konak önce İstanbul'da, ardında da Trabzon'da kılınan cenaze namazı sonrasına memleketi Maçka'da defnedildi.
Berkay Şahin, geçtiğimiz günlerde sahnede konser verdiği esnada hayatını kaybeden Volkan Konak'ı duygusal bir mesajla andı.
"ÇOK İYİ İNSANDI BE"
43 yaşındaki Şahin, "Bu dünyadan bir Volkan ağabey geçti gitti... Her aklıma geldiğinde sesim soluğum kesiliyor! Vallahi billahi herkese neşe saçardı! Vallahi billahi vardır kırdığı ama hep güldürdüğüne, yardım ettiği kardeşlerime denk geldim! İyi insandı! Çok iyi insandı be... Ne diyeyeyim çok üzülüyorum, bu kadar ölmesi gereken kötü kalpli insan varken Rabbim sen affet hesabına, kitabına karışmak değil ama neden diye soruyorum be..." notuyla paylaşım yaptı.
Konak'ın ölüm haberinin ardından sanatçı ile bir programda şarkı söylediği anları paylaşan Berkay Şahin, "Ben kendi ailem dahil olmak üzere hayatımda hiç gidenleri buraya koymaktan acımı paylaşmaktan yana değilim! Ama benim aslan ağabeyim, can ağabeyim VOLKAN AĞABEYİM göçtü gidiyor…" ifadelerini kullanmıştı.