Beşiktaş, Antalyaspor’u ağırlıyor! Giovanni van Bronckhorst’tan yeni transfer için beklenmedik karar! Mevkisi dışında oynatacak

Süper Lig’in 2.haftasında Beşiktaş, Antalyaspor’u konuk edecek. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un şans vermesi durumunda Ciro Immobile, Rafa Silva, Gabriel Paulista, Can Keleş, Emirhan Topçu ve Cher Ndour ilk kez siyah-beyazlı formayı giyecek. Giovanni van Bronckhorst, yeni transferlerden birini mecburi olarak mevkisi dışında oynatacak.

Beşiktaş, Antalyaspor’u ağırlıyor! Giovanni van Bronckhorst’tan yeni transfer için beklenmedik karar! Mevkisi dışında oynatacak

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Samsunspor’u 2-0 yenerek sezona galibiyetle başlayan Beşiktaş, ligin 2.haftasında Antalyaspor’u ağırlayacak.

Tüpraş Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 21.45'te başlayacak. Müsabakayı hakem Mehmet Türkmen yönetecek. Siyah-beyazlı futbol takımı, bu sezon Dolmabahçe'de ilk kez taraftarıyla buluşacak.

Beşiktaş, Antalyaspor’u ağırlıyor! Giovanni van Bronckhorst’tan yeni transfer için beklenmedik karar! Mevkisi dışında oynatacak - Resim : 1

YENİ TRANSFERLER İNÖNÜ'DE VİTRİNE ÇIKACAK

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un yanı sıra yeni transferler Ciro Immobile, Rafa Silva, Gabriel Paulista, Can Keleş, Emirhan Topçu ve Cher Ndour, forma giymeleri halinde Tüpraş Stadı'nda ilk kez siyah-beyazlı taraftarların karşısına çıkacak.

Beşiktaş, ligin ilk haftasında Samsunspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Antalyaspor ise sahasında Göztepe ile 0-0 berabere kaldı.

Beşiktaş, Antalyaspor’u ağırlıyor! Giovanni van Bronckhorst’tan yeni transfer için beklenmedik karar! Mevkisi dışında oynatacak - Resim : 2

EMİRHAN TOPÇU SOL BEKE

Beşiktaş’ta ailevi gerekçelerle izin alan Arthur Masuaku ve sakatlığı bulunan Serkan Emrecan Terzi forma giyemeyecek. Giovanni van Bronckhorst'un bu bölgede yeni transfer olan stoper Emirhan Topçu’ya şans vermesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ - ANTALYASPOR MAÇININ MUHTEMEL İLK 11'LERİ

 Beşiktaş’ın muhtemel ilk 11’i:

Mert, Svensson, Gabriel Paulista, Colley, Emirhan Topçu, Al- Musrati, Gedson, Rafa Silva, Rashica, Semih Kılıçsoy, Ciro Immobile.

Antalyspor’un muhtemel ilk 11’i:

Piric, Veysel, Gerxhaliu, Kelven, Güray, Soner, Kaluzinski, Erdoğan, Van de Streek, Djenepo, Gaich.