Beşiktaş, forvete Rafa Silva'nın Portekiz'den takım arkadaşını çekiyor! 14 milyon euro değeri var. Aboubakar'ı falan unutturur

Aboubakar'ı gönderme planları yapan Beşiktaş, forvet konusundaki çalışmalarına devam ediyor. Siyah beyazlıların son olarak transfer edeceği söylenen futbolcu ise taraftarları heyecanlandırdı. Beşiktaş, forvete Rafa Silva'nın Portekiz'den takım arkadaşını çekecek. 14 milyon euro değeri var. Gelirse Aboubakar'ı falan unutturur.

Beşiktaş, forvete Rafa Silva'nın Portekiz'den takım arkadaşını çekiyor! 14 milyon euro değeri var. Aboubakar'ı falan unutturur

Süper Lig'de bu sezon çok iyi bir kadro kurarak geçen sezonki başarsızlığını taraftara unutturmak isteyen Beşiktaş, bu konudaki emin adımlarını sürdürüyor. 

Siyah beyazlılar bu kapsamda Portekizli dünyaca ünlü futbolcu Rafa Silva'yı İstanbul'a getirerek büyük bir başarıya imza attı. 

ABOUBAKAR'IN FORMSUZLUĞU BIKTIRDI

Aboubakar'ı formsuzluğu nedeniyle gönderme planları yapan Beşiktaş, forvet konusundaki çalışmalarına devam ediyor. Siyah beyazlıların son olarak transfer edeceği söylenen futbolcu ise taraftarları heyecanlandırdı.

Beşiktaş, forvete Rafa Silva'nın Portekiz'den takım arkadaşını çekiyor! 14 milyon euro değeri var. Aboubakar'ı falan unutturur - Resim : 1

Beşiktaş, forvete Rafa Silva'nın Portekiz'den takım arkadaşını çekecek. 14 milyon euro değeri var. Gelirse Aboubakar'ı falan unutturur.  

2028 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Record'da yer alan habere göre Beşiktaş, Benfica forması giyen Arthur Cabral'ı kadrosuna katmak istiyor. Ancak bu kadar da kolay değil. Çünkü golcü oyuncunun takımıyla 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Oyuncunun 14 milyon euroluk bonservisi de hesaba katılırsa, kulübünden kolaylık yapılması istenecek.