Beşiktaş milli ara dönüşü sahne alıyor! Kartal, Konyaspor’u konuk edecek

Süper Lig’in 9.haftasında Beşiktaş, Konyaspor’u ağırlayacak. Siyah-beyazlı takım, Lyon ile oynayacağı maç öncesi bu müsabakayı kazanarak moral bulmayı amaçlıyor.

Beşiktaş milli ara dönüşü sahne alıyor! Kartal, Konyaspor’u konuk edecek

Son olarak Süper Lig’in 8.haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Beşiktaş, milli takımlar için verilen aranın ardından ilk maçında yarın Konyaspor’u ağırlayacak. Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak müsabaka saat 16.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Kadir Sağlam yönetecek.

BEŞİKTAŞ VE KONYASPOR'UN LİGDEKİ SON DURUMU

Lider Galatasaray ve Trabzonspor ile Süper Lig'in namağlup 3 takımından biri olan siyah-beyazlılar, çıktığı 7 mücadelede 5 galibiyet ve 2 beraberlik yaşadı ve haftaya 17 puanla 3. sırada girdi.

Konyaspor ise bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Trendyol Süper Lig'in kalan bölümünde yaptığı 8 müsabakanın 3'ünü kazanan, 2'sinde berabere kalan ve 3'ünden mağlubiyetle ayrılan yeşil-beyazlı ekip, 11 puanla 8. basamakta yer aldı.

BEŞİKTAŞ’TA 2 SAKATLIK VAR

Siyah-beyazlı takımda Konyaspor mücadelesi öncesi 2 futbolcunun sakatlığı bulunuyor.

UEFA Uluslar Ligi'nde Kıbrıs Rum Kesimi ile oynanan müsabakada sakatlık yaşayan Kosovalı futbolcu Milot Rashica, yarın sahada olamayacak.

Süper Lig'in 8. haftasındaki Gaziantep FK maçında sakatlanan Brezilyalı oyuncu Gabriel Paulista da takımdaki yerini alamayacak.