Beşiktaş transferde doğru adımlar atıyor

Sevgili okurlar, geçen sezonu Ziraat Türkiye Kupası kazanarak kapatan Beşiktaş yeni sezonda teknik direktörlük görevi için Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst ile anlaşmaya vardı. İkinci Başkan Hüseyin Yücel’in başında olduğu bir transfer komitesi kuruldu. Bu sistemli yapıda hangi futbolcuların transfer edileceği merak konusuydu.

Beşiktaş yönetimi defans bölgesine tecrübeli bir isim olan Gabriel Paulista’yı kadrosuna kattı. Hücum bölgesi için ise heyecanlandıran iki hamle yaptı. Önce Rafa Silva, ardından ise Ciro Immobile transfer edildi. Bu 3 isim Avrupa futbolunun yakından tanıdığı kaliteli isimler olarak öne çıkıyor. Bu futbolcuların yurt dışı kampında olması sezonun geri kalanı için Beşiktaş’a güç katacaktır.

İkinci Başkan Hüseyin Yücel’i tebrik etmek gerekiyor. Transfer sürecini iyi şekilde yönetti. Şimdi kadroda düşünülmeyen yabancı futbolcuların takımdan gönderilmesi ve yerli rotasyonunun güçlendirilmesi gerekiyor. Burada Beşiktaş taraftarına da çok iş düşüyor, yönetime destek olunmalı ve sabırla beklenilmeli. Bakalım süreç bizlere neler gösterecek, hep birlikte göreceğiz.