Beşiktaş'ın 6.5 milyon euroluk yıldızından flaş karar! Hasan Arat'a iletti

Beşiktaş’ın Bosna-Hersekli orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic yönetimle görüşerek takımda kalmak istediğini iletti. Futbolcunun kiralık gitme planı olmadığı kaydedildi.

Beşiktaş'ın 6.5 milyon euroluk yıldızından flaş karar! Hasan Arat'a iletti

Beşiktaş’ın 2022-2023 sezonunda Konyaspor’dan transfer ettiği Bosna-Hersekli orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic, geçen sezon Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında siyah-beyazlıların, sahasında Fatih Karagümrük ile oynadığı müsabakada sakatlanmıştı.

SAKATLIĞINI ATLATTI

Yapılan kontroller sonrası sol diz kısmi ön çapraz bağ ve dış yan bağ yaralanması sebebiyle ameliyat olan futbolcu uzun süre sahalardan uzak kaldıktan sonra sakatlığını atlatıp iyileşti.

Beşiktaş'ın 6.5 milyon euroluk yıldızından flaş karar! Hasan Arat'a iletti - Resim : 1

ANTRENMANLARA BAŞLAYACAK

Yakında takımla antrenmanlara başlayacak olan Bosna Hersekli futbolcunun eski formuna kavuşması için kiralık gönderilmesi gündeme geldi.

AMİR HADZIAHMETOVIC TAKIMDA KALMAK İSTİYOR

İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirinin edindiği bilgiye göre Amir Hadziahmetovic, kiralık gitme gibi bir planının olmadığını ve takımda kalmak istediğini kulübe iletti.

Başarılı futbolcu, maç ritmini yakaladıktan sonra formasını geri alacağına inanıyor.

Beşiktaş'ın 6.5 milyon euroluk yıldızından flaş karar! Hasan Arat'a iletti - Resim : 2

AMIR'İN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 6.5 milyon euro olarak gösterilen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu siyah-beyazlı takımda 42 maça çıkarken 1 gol atıp 8 asist yaptı. Amir’in Beşiktaş ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş'ın 6.5 milyon euroluk yıldızından flaş karar! Hasan Arat'a iletti - Resim : 3