Beşiktaşlılar çok sevinecek! İmzalar atıldı! Yıldız futbolcunun sözleşmesi 5 yıl uzatıldı
Beşiktaş iç transferde önemli bir hamleye imza attı. Siyah-beyazlılar, Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes’in sözleşmesini 5 yıl uzattı. Yıldız futbolcu 2030 yılına kadar Beşiktaş forması giyecek.

Necip Uysal, Mert Günok ve Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun sözleşmelerini uzatan Beşiktaş, iç transferde bir adım daha attı. Siyah-beyazlılar bu sezon gösterdiği performansla birçok takımın transfer listesine giren Gedson Fernandes’in sözleşmesini uzattı.
GEDSON'UN SÖZLEŞMESİ 5 YIL UZATILDI
HT Spor’da yer alan habere göre Beşiktaş, Gedson’un sözleşmesini 5 yıl uzattı. 2030 yılına kadar Beşiktaş formasını giyecek olan yıldız futbolcunun maaşına da zam yapıldı.
Beşiktaş'ın bu konuda resmi açıklama yapması bekleniyor.
SERDAL ADALI AÇIKLAMIŞTI
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Gedson Fernandes'i satmayacağız. Sözleşmesini uzatmak istiyoruz. Bonservisinin tamamı için Benfica ile görüşüyoruz” demişti.
GEDSON FERNANDES'İN KARİYERİ
Futbol kariyerine Benfica'nın altyapısında başlayan Gedson Fernandes, Tottenham ve Galatasaray'da kiralık olarak forma giydiği sezonların ardından 2021/22 sezonunun devre arasında Beşiktaş'a transfer oldu. Gedson, o sezonun ikinci yarısını Çaykur Rizespor'da geçirmiş ve sezon sonunda Beşiktaş'a katılmıştı.
BEŞİKTAŞ PERFORMANSI
Beşiktaş formasını bu sezon 37 maçta giyen Gedson, 8 gol atarken 2 de asist yaptı. Başarılı merkez orta saha Beşiktaş’ta Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.