Beşiktaşlılara Cenk Tosun'dan sonra 2. darbe! 5 büyüklerden biri, Beşiktaş'ta 11 gol 7 asist yapan yıldıza teklif götürdü

Beşiktaş'ta yılların emektar oyuncularından Cenk Tosun'un Fenerbahçe'ye transfer olmasından sonra 2. darbe de bir başka büyük kulüpten geliyor. 5 büyüklerden biri, Beşiktaş'ta 11 gol 7 asist yapan yıldıza teklif götürdü.

Beşiktaşlılara Cenk Tosun'dan sonra 2. darbe! 5 büyüklerden biri, Beşiktaş'ta 11 gol 7 asist yapan yıldıza teklif götürdü

Süper Lig'de bu transfer dönemine adeta 5 büyükler arasındaki transfer çekişmesi damga vurdu. 

Önce Fenerbahçe'den Batshuaiyi Galatasaray'a, ardından da Cenk Tosun Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye gitti. Bu arada Ozan Tufan'ın Trabzonspor'a imza atması da Fenerbahçelilerin tepkisine neden oldu. 

Beşiktaş taraftarı arasında Cenk Tosun'un ayrılığıyla ilgili tartışmalar devam ederken, siyah beyazlılara bir darbe daha yolda. 

TARAFTAR ONU ÇOK SEVİYOR

Trabzon yerel basınının iddiasına göre Trabzonspor, Beşiktaş taraftarının çok sevdiği oyuncular arasında yer alan Wout Weghorst'u Trabzon'a getirmek için kolları sıvadı. 

Trabzonspor yönetiminin, oyuncuyla ilgili temaslara başladığı iddiası da bir hayli yankı uyandırdı. 

Beşiktaşlılara Cenk Tosun'dan sonra 2. darbe! 5 büyüklerden biri, Beşiktaş'ta 11 gol 7 asist yapan yıldıza teklif götürdü - Resim : 1

BEŞİKTAŞ PERFORMANSI ÇOK BEĞENİLMİŞTİ

2022 yılı devre arasında Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Weghorst, attığı 11 gol ve 7 asistin yanı sıra, oynadığı futbolla da Beşiktaş taraftarının sevgilisi haline gelmişti.