Beşiktaş'ta 16 maçta 8 gol atan Weghorst'u unutturacak, Gomez'in tahtına aday olacak. Galatasaray detayı

Beşiktaş'ta Süper Kupa'da Galatasaray ile oynanan derbi maçının parlayan yıldızı, taraftar tarafından çok beğenildi. 16 maçta 8 gol atan Weghorst'u unutturacak, Gomez'in tahtına aday olacak.

Beşiktaş'ta 16 maçta 8 gol atan Weghorst'u unutturacak, Gomez'in tahtına aday olacak. Galatasaray detayı

Süper Kupa finalinde ezeli rakibi Galatasaray'a 5 gol atarak tarihi bir zafer elde eden Beşiktaş'ta galibiyetin yıldızları konuşulmaya başlandı. 

Henüz 30'ncu saniyede attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirmeyi başaran ve kilidi açan Immobile, bu ödülünü maçın oyuncusu olarak da aldı. 

Başarılı oyuncu, penaltıdan da bir gol bularak maçı 2 golle tamamlamayı başardı. Ancak bunların haricinde saha içerisinde gösterdiği mücadeleci tavır ve gayret, Beşiktaş taraftarından tam not aldı. 

Beşiktaş'ta 16 maçta 8 gol atan Weghorst'u unutturacak, Gomez'in tahtına aday olacak. Galatasaray detayı - Resim : 1

TAM BİR YILDIZ

Immobile ile ilgili Galatasaray maçında bir detay da gözden kaçmadı... Yıldız futbolcu tecrübesini konuşturarak saha içerisinde çok rahat pozisyon almayı başardı. Top ayağına her geldiğinde de taraftarlar büyük heyecan yaşadı. 

Oyuncunun takıma tam alışmasıyla birlikte yapabilecekleri şimdiden Beşiktaş taraftarında büyük heyecan yarattı.. 

Siyah beyazlı taraftarlar, yeni bir Gomez hikayesi yazılabileceğini düşünüyor. Ayrıca devre arasında takıma katılarak 16 maçta 8 gol atan Weghorts'un da artık unutulacağını düşünüyorlar.