Beşiktaş’ta Giovanni van Bronckhorst dokunuşu! Jonas Svensson kendini aştı!

Beşiktaş’ta Giovanni van Bronckhorst’un göreve gelmesi sonrası Norveçli sağ bek oyuncusu Jonas Svensson performansını artırdı. Sağ bekte, Hollandalı teknik adamın vazgeçilmezi olan Svensson performansıyla taraftarların da beğenisini kazandı.

Beşiktaş’ta Giovanni van Bronckhorst dokunuşu! Jonas Svensson kendini aştı!

Beşiktaş’ın geçen sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Norveçli sağ bek oyuncusu Jonas Svensson, yaz transfer döneminde takımdan gönderilecek oyuncular arasında yer alıyordu.

VAN BRONCKHORST İLE PERFORMANSI ARTTI

Giovanni van Bronckhorst’un teknik direktör olarak takımın başına geçmesi sonrası Svensson’un performansı yükselişe geçti.  Geçen sezon 15 çıktığı 15 maçta gol ve asist katkısı yapamayan Svensson, bu sezon iyi bir giriş yaptı.

Beşiktaş’ta Giovanni van Bronckhorst dokunuşu! Jonas Svensson kendini aştı! - Resim : 1

SÜPER KUPA MAÇINDA 1 GOL, 1 ASİST

Norveçli futbolcu Galatasaray’a karşı kazanılan Süper Kupa maçında takımının 2.golünü atarken 1’de asist yaparak kupanın kazanılmasında büyük rol oynadı. Siyah-beyazlılar müsabakayı 5-0 kazanarak sezona kupayla başladı.

Beşiktaş’ta Giovanni van Bronckhorst dokunuşu! Jonas Svensson kendini aştı! - Resim : 2

TRABZONSPOR DEPLASMANINDA GOL PASINI VERDİ

31 yaşındaki futbolcu Beşiktaş’ın Trabzonspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçta ise Gedson Fernandes’in attığı golün asistini yaptı.

Beşiktaş’ta Giovanni van Bronckhorst dokunuşu! Jonas Svensson kendini aştı! - Resim : 3

8 MAÇTA 3 GOLE KATKI YAPTI

Beşiktaş’ta bu sezon 8 maça çıkan sağ bek oyuncusu şimdiden 1 gol, 2 asistlik performansıyla 3 gole katkı verdi. Siyah-beyazlı takımın teknik heyeti ve taraftarlar da futbolcunun artan performansından memnun.