Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst mucizesi. Mourinho'nun bilmediği sırrı biri ona söylemiş. 4-2'lik skorun açıklaması

Süper Lig'de bu sezona 2'de 2 yaparak başlayan Beşiktaş, dün kendi evinde karşılaştığı Antalyaspor'u da dünya yıldızları Immobile, Silva ve Muçi'nin ayağından gelen gollerle 4-2 geçmeyi başardı. Siyah beyazlılarda takımın oynadığı futbol da taraftardan geçer not aldı. Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst ile taraftar arasındaki diyalog da gözlerden kaçmazken, genç teknik adama aktarılan bir bilgi de hayat kurtarıcı oldu.

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst mucizesi. Mourinho'nun bilmediği sırrı biri ona söylemiş. 4-2'lik skorun açıklaması

Süper Lig'de bu sezona flaş transferler yaparak başlayan Beşiktaş, sezonun flaş takımı olacağı izlenimini de daha Süper Kupa finalinden verdi. 

Süper Kupa finalinde ezeli rakibi Galatasaray'a 5 gol atarak kupayı müzesine götürmeyi başaran siyah beyazlılarda sezon  başlangıcı da çok iyi oldu. 

Önce Samsunspor, ardından da Antalya'yı 2 farklı skorla geçmeyi başaran siyah beyazlılarda teknik direktör  Giovanni van Bronckhorst maç öncesinde taraftar tarafından coşkuyla desteklendi.  

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst mucizesi. Mourinho'nun bilmediği sırrı biri ona söylemiş. 4-2'lik skorun açıklaması - Resim : 1

OYUN GEÇER NOT ALDI

Siyah beyazlı takımda, Antalyaspor karşısında erken yenen gol moralleri bozmadı. Beşiktaş, tecrübeli ayaklarıyla maçı dengede tutmayı başardı. Immobile'nin golüyle de rüzgar siyah beyazlı takıma döndü. 

SİLVA VE IMMOBİLE FARKI 

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Silva ve Immobile de her geçen gün artan performanslarıyla ne kadar kaliteli ayaklar olduklarını herkese göstermeye devam ediyor. 

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst mucizesi. Mourinho'nun bilmediği sırrı biri ona söylemiş. 4-2'lik skorun açıklaması - Resim : 2

BEŞİKTAŞ'TA GİOVANNİ MUCİZESİ

Ancak siyah beyazlılarda öyle bir detay var ki atlamak mümkün değil... O da Giovanni van Bronckhorst mucizesi... Dünyaca ünlü teknik adam Mourinho'nun bile henüz Süper Lig'e alışamadığı ve kadro tercihinde art arda hatalar yaptığı bir ortamda  Giovanni van Bronckhorst  sanki yıllardan bu yana Süper Lig'de teknik direktörlük yapıyormuş gibi bir dizilim ve oyun tarzıyla takımını sahaya çıkarmayı başardı. 

İşte siyah beyazlılar da 4-2 biten Antalyaspor maçında bu doğru hamlelerin meyvesini aldı. Beşiktaş'ta birileri doğru bir iş yaparak Giovanni van Bronckhorst'a Süper Lig'in sırlarını iyi aktarmış.