Beşiktaş'ta Hasan Arat'ın büyük başarısı. Yıldız adayı futbolcuyu 0 euroya bitirdi. Maaş detayı daha da bomba

Beşiktaş'ta bu sezon yaptığı transferler ile taraftarını memnun etmeyi başaran Hasan Arat'ın son icraatı da siyah beyazlı taraftarlar tarafından çok beğenildi. Arat yönetimi, PSG'den yıldız adayı futbolcuyu 0 euroya bitirdi.

Beşiktaş'ta Hasan Arat'ın büyük başarısı. Yıldız adayı futbolcuyu 0 euroya bitirdi. Maaş detayı daha da bomba

Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performans ile taraftarını mest etmeyi başaran Beşiktaş'ta yeni transferler de takımda boy göstermeye devam ediyor. 

Siyah beyazlılarda Immobile ve Silva transferlerinin taraftarı memnun etmesinin ardından PSG'den transfer edilen Cher Ndour'un da Antalyaspor maçında süre alarak harika bir asiste imza atması, taraftarlarda heyecana neden oldu. 

Maçın son dakikalarında Muçi'ye soğukkanlılık içerisinde adeta "al da at" diyerek bir pas atan Ndour'un bu hareketi, gelecek açısından taraftara büyük bir ümit verdi. 

Beşiktaş'ta Hasan Arat'ın büyük başarısı. Yıldız adayı futbolcuyu 0 euroya bitirdi. Maaş detayı daha da bomba - Resim : 1

MAAŞ DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI 

Öte yandan Ndour'un maaş ve bonservis detaylarının ortaya çıkmasının ardından ise taraftarlar Hasan Arat ve yönetimine tebrik yağdırdı. 

Buna göre Beşiktaş Ndour için PSG'ye kiralama bedeli ödemeyecek... 1 milyon euro maaş alacak genç futbolcunun aylık asgari ödeme mecburiyeti de yok. 

Sözleşmesi bitene kadar hesabına 1 milyon euro geçirilmesi yeterli olacak.