Beşiktaş'taki gece kulübü yangınında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Facianın yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İstanbul Beşiktaş’ta bir gece kulübünde çıkan ve 29 kişinin yaşamını yitirdiği yangından yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde dışarıdan gelen kişilerin yangın tüpünü kullanmaya çalıştıkları ve dumanların bir anda içeriyi kapladığı dikkat çekiyor

İstanbul Gayrettepe'de tadilatta olan gece kulübünde meydana gelen ve 29 kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan yangına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Yangın öncesi işçilerin içeride çalıştığı, dışarıdan gelen kişilerin yangın tüpünü kullanmaya çalıştıkları ve dumanların bir anda içeriyi kapladığı görülüyor.

Beşiktaş'taki gece kulübü yangınında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Facianın yeni görüntüleri ortaya çıktı! - Resim : 1

Beşiktaş Gayrettepe'de geçtiğimiz 2 Nisan günü meydana gelen olayda, 16 katlı bir binanın -1 ve -2. katlarında faaliyet gösteren gece kulübünde tadilat yapıldığı esnada yangın çıkmıştı. Çıkan yangında 29 kişi yaşamını yitirmişti. Olaya ilişkin hazırlanan iddianamede 9 sanığın ‘bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma' suçundan 22 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edilmişti. Olayda ilgili dava dün İstanbul 33. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başladı.

Beşiktaş'taki gece kulübü yangınında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Facianın yeni görüntüleri ortaya çıktı! - Resim : 2

 

İKİ SANIK TAHLİYE EDİLDİ

Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, tutuklulukta geçirilen süre, delillerin toplanmış olması ve kaçma şüphesinin bulunmaması nedeniyle sanıklar Dursun Ç. ve İbrahim B.'nin adli kontrol şartıyla tahliyelerine karar verdi. Mahkeme diğer tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamına hükmetti. Duruşma eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

 

Beşiktaş'taki gece kulübü yangınında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Facianın yeni görüntüleri ortaya çıktı! - Resim : 3

YENİ GÖRÜNTÜLER ÇIKTI

Öte yandan 29 kişinin öldüğü feci olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, yangın öncesi işçilerin içeride çalıştığı, dışarıdan gelen kişilerin yangın tüpünü kullanmaya çalıştıkları ve dumanların bir anda içeriyi kapladığı görülüyor.

Beşiktaş'taki gece kulübü yangınında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Facianın yeni görüntüleri ortaya çıktı! - Resim : 4