Beşiktaş’tan Antalyaspor’a transfer olmuştu! Resmi imzayı attı

Trendyol Süper Lig ekibi Antalyaspor, Beşiktaş’tan kiralık olarak transfer ettiği Emrecan Uzunhan için imza töreni düzenledi. Törende konuşan Emrecan Uzunhan, “Antalyaspor, zaten tanıdığım ve güzel anılarımın bulunduğu bir camia. Tekrar camianın bir parçası olduğum için mutluyum. Umarım bu sezon yeniden takıma katkı koymayı sürdürürüm. Elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

Beşiktaş’tan Antalyaspor’a transfer olmuştu! Resmi imzayı attı

Yeni sezonun kadro yapılanmasını sürdüren Antalyaspor, Beşiktaş’tan 23 yaşındaki stoper oyuncusu Emrecan Uzunhan’ı sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer etmişti. Kırmızı beyazlı takım yeni transferi Emrecan Uzunhan için Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde imza töreni düzenledi.

Beşiktaş’tan Antalyaspor’a transfer olmuştu! Resmi imzayı attı - Resim : 1

"ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM"

23 yaşındaki futbolcu, Antalyaspor'a transfer olduğu için yaşadığı mutluluğu dile getirdi.Göztepe ile oynanan maçla birlikte bir yıl sonra yeniden Antalyaspor forması giydiğini hatırlatan Emrecan, "Antalyaspor, zaten tanıdığım ve güzel anılarımın bulunduğu bir camia. Tekrar camianın bir parçası olduğum için mutluyum. Umarım bu sezon yeniden takıma katkı koymayı sürdürürüm. Elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Haktanır da transferin Antalyaspor ve camiaya hayırlı olmasını diledi.

Beşiktaş’tan Antalyaspor’a transfer olmuştu! Resmi imzayı attı - Resim : 2

EMRECAN 2.KEZ ANTALYASPOR'A TRANSFER OLDU

Beşiktaş'ın 2022'de İstanbulspor'dan transfer ettiği Emrecan, 2022-2023 sezonunun ikinci yarısında da kiralık olarak Antalyaspor forması giymişti.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 23 yaşındaki stoperin 2024-2025 sezonu sonuna kadar Antalyaspor'a kiralandığı duyurulmuştu.

Beşiktaş’tan Antalyaspor’a transfer olmuştu! Resmi imzayı attı - Resim : 3