Beyonce Kamala Harris'e 4 milyon dolar bağışlayacak

ABD’li şarkıcı Beyonce, ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’i başkan adayı olarak yarışacağı kasım seçimleri için tüm gücüyle destekliyor.

Beyonce Kamala Harris'e 4 milyon dolar bağışlayacak

Joe Biden'ın 2024 başkanlık yarışından çekilmesinin ardından Kamala Harris'in adının öne çıkmasıyla ABD'de seçim heyecanı büyüdü.

Biden'ın bırakma kararını takdir eden pek çok ünlü isim, Kamala Harris'e başkan adaylığı konusunda destek verdi. Ancak Grammy ödüllü sanatçı Beyonce, desteğini somut hale getirdi.

ÖNCE ŞARKI SONRA MİLYONLAR

“Freedom” (Özgürlük) adlı şarkısını Harris’in seçim kampanyasında kullanması için hiç düşünmeden izin veren Beyonce’nin kesenin ağzını da açtığı bildirildi.

Şarkıcının, Harris’in seçim kampanyasına 4 milyon dolar (133.6 milyon TL) bağışlayacağı, duruma göre rakamı da artıracağı öğrenildi. 

Beyonce'ye yakın kaynaklar, şarkıcının kampanya kapsamındaki bir etkinlikte de sahne alacağını, bunun için programını boşalttığını söyledi. Ayrıca Beyonce'nin, Project 2025'ten haberdar olduktan sonra desteklemeye başladığını ve Harris'in Amerika vizyonuna inandığını ekledi.