Bingöl'deki bıçaklı saldırıda can kaybı 4'e yükseldi!

Bingöl’de madde bağımlısı şahıs tarafından gerçekleştirilen bıçaklı saldırı olayında hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi, 5 kişinin tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Bingöl'deki bıçaklı saldırıda can kaybı 4'e yükseldi!

Dün saat 13.30 sıralarında Bingöl merkez Bahçelievler Mahallesi’nde meydana gelen olayda, madde bağımlısı olduğu belirtilen bir şahıs, bıçakla 9 kişiyi yaralamıştı.

HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 4'E YÜKSELDİ 

Saldırılarının ardından 2 kişi dün vefat ederken, ağır yaralı olan 2 kişi de bu sabaha doğru hastanede vefat etti. Saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükselmiş oldu.

 

Yaralanan 5 kişinin ise tedavisine devam edildiği öğrenildi. Bıçaklı saldırı da hayatını kaybedenlerin ismi Erdal Çaparlar, Burhanettin Budancamanak, Özcan Aydın ve Fikri Carfi olduğu belirtildi.

TUTUKLANDI 

Saldırgan, gözaltına alınmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"3-5 GÜN ÖNCE CEZAEVİNDEN ÇIKMIŞ"

Görgü tanığı bir taksi şoförü, "Bu kişi madde bağımlısı, önüne geleni tek tek bıçakladı. Sonra bir büfeye girdi. Malzeme almak isteyen birkaç kişiyi de burada vurmuş. Biz yetişene kadar adam kaçtı, gitti. Sonra emniyet güçlerimiz su deposu mevkiinde yakaladı. Psikolojik sorunları olduğunu, daha önce cezaevine girip çıktığını, bir süre önce de yanlışlıkla bir kadını ezdiğini biliyoruz. 3-5 gün önce cezaevinden çıkmış." diye konuştu.