Bisikletle işe giden gence otomobille çarpıp öldürdü! Vicdansız sürücü 40 gündür firarda

Mersin'de bir anne ve baba 40 gündür gözyaşı döküyor çünkü onlar hem bayram hem de Babalar Günü'nde evlat acısının en büyüğünü yaşadı. Bir sürücü, bisikletle işe giden 18 yaşındaki gence hızla çarpıp kaçtı. Evlatlarını kaybeden aile, o firari sürücünün bir an önce yakalanmasını istiyor.

Bisikletle işe giden gence otomobille çarpıp öldürdü! Vicdansız sürücü 40 gündür firarda

Hem bayram hem de Babalar Günü'nde aileye acı yaşatan kaza Mersin'de 40 gün önce meydana geldi. 18 yaşındaki Alim Dede Önem, Kurban Bayramı'nın birinci gününde bisikletine bindi ve harçlığını çıkarmak için çalıştığı markete doğru yola çıktı. Dakikalar sonra, beyaz bir otomobil hızla çarptı ve sürücü, arkasına bile bakmadan kaçtı. Alim Dede Önem olay yerinde hayatını kaybetti.

Güvenlik kameralarını inceleyen polis, aracı terk edilmiş halde buldu. Sürücü, kazadan hemen sonra yanındaki kadınla birlikte yürüyerek kaçtı. Olayın üzerinden 40 gün geçti, sürücünün kimliği tespit edildi ancak henüz yakalanamadı. Alim'den geriye gözyaşı içinde kalan anne ve babası kaldı. 40 gündür evlatlarının hatıralarına bakıp gözyaşı döküyorlar.