Bizim Çocuklar çok istedi, kazandı

Sevgili okurlar, A Milli Futbol Takımı UEFA Uluslar B Ligi 4.Grup 4.maçında İzlanda ile deplasmanda karşılaştı. Maçın başında hızlı bir geçiş oyunu sonucu yediğimiz golle 1-0 geriye düştük. Oyunu İzlanda yarı sahasına yıkıp set oyununa yerleşsek de istediğimiz pozisyonları bulamadık ve ilk yarıyı 1-0 geride kapattık.

İkinci yarıya daha istekli ve arzulu başladık. Kapanan İzlanda defansına karşı, duran top veya şut seçeneğinden şutu kullandık ve gol geldi. Bizim bildiğimiz, İzlandalıların bilmediği İrfan Can Kahveci, ceza sahası dışından attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Kazandığımız 2.penaltıyı Hakan Çalhanoğlu'nun gole çevirmesiyle 2-1 öne geçsek de bir anlık dalgınlıkla İzlanda beraberlik golünü buldu ve skor 2-2 oldu.

Maçın başından bu yana puan kaybedecek izlenimi vermeyen Bizim Çocuklar, Kerem'in kaleciyi hataya zorlaması sonucu Arda Güler'in golüyle skoru 3-2 ye taşıdı. Maçın son anlarında Kerem Aktürkoğlu muhteşem bir golle skoru 4-2 olarak tayin etti.
Bizim Çocukları, mücadelesi ve oynadıkları iyi oyunlarıyla kutluyorum. Zorlu hava ve saha koşullarına karşı İzlanda'yı deplasmanda yenmek büyük iş.

KENAN YILDIZ BAMBAŞKA

Takımda herkesin oyununu beğendim. Özellikle sol kanatta iyi bir oyun çıkaran Kenan Yıldız ise bambaşka bir oyun oynadı. Rakibini birebir oyunda bu kadar rahat geçen dar alan becerisi yüksek, hızlı futbolcular büyük bir şans. Bu şansı da kullanmaya devam etmeliyiz.

Bu oyuna bir de klasik bir 9 numara eklersek zor anlarda skorun kilidini rahat kırarız.
Umarım bu jenerasyon ile A Milli Futbol Takımı, çok iyi yerlere gelerek nice zaferlerle bizi gururlandırır.