Bizim Çocuklar, Türkiye’ye yakışır mücadele etti!

Sevgili okurlar, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) mücadele eden A Milli Futbol Takımımız, çeyrek finalde Hollanda’ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Bu aşamaya kadar Bizim Çocuklar, iyi bir mücadele ortaya koyarak çok iyi geldi. Tüm futbolculara, ülkemizi en iyi şekilde temsil ettikleri için teşekkür ediyorum.

MONTELLA, DEĞİŞİKLİKLERDE GEÇ KALDI

Burada ben ve eminim herkesi üzen şey, kazanılacak bir maçın kaybedilmesidir. Teknik direktörümüz Vincenzo Montella, oyuna gerekli anlarda müdahale etseydi, bu maçı kazanmamız içten bile değildi. Özellikle maç 1-1 iken oyuna müdahale etmesi gereken Montella, skorun 2-1 olması sonrası üst üste hamleler yaparak maça ortak olmaya çalışsa da bu yeterli olmadı. Umarım Sayın Montella bundan sonra, aynı isimleri oyuna alıp oyundan çıkarmaz. Gerçekten oyunu değiştirecek isimlere artık şans verir.

MİLLİ TAKIM’DA FORMDA OLAN OYNAR

Bu takımdan gelecek adına umutluyum. İyi bir kadro ve planlama ile bu takım çok iyi yerlere gelebilir. Ancak, bazı yöneticilerin yanı sıra dış faktörler, oyuncu ve kadro seçimlerine müdahil olmamalı. Milli Takım’da ‘genç ve tecrübeli futbolcular forma giyecek’ diye bir şey yok. Milli Takım’da o günün şartlarında formda olan kim varsa o oynar, oynamalıdır.