Böcek, genç bir kızın odasına girdi...Genç kız böceğe yaptığı hareketten sonra aldığı karşılık ile resmen dehşete düştü

Genç bir kız, camdan odasına girip pencere kenarına konan böceği fark etti. O anları kayda alan genç kız, böceğe doğru hareket yaptı. Ardından aldığı karşılığı görünce dehşete düştü. Böyle bir karşılık beklemiyordu. Sosyal medyada paylaşılan görüntüyü izleyenler de en az kız kadar şaşırıp kaldı.

Genç kız, açık penceresinden odasına girip pencere yanına konan böceği fark etti. Hemen o anları kayda almaya başladı. Cep telefonunun kayıt tuşuna bastı ve kendisine doğru bakan böceği kayda almaya başladı. O anları kayda alan genç kız, böceğe doğru hareket yaptı. Hareketine aldığı karşılık ise hem kendisini hem de izleyenleri dehşete düşürdü. 

'YOK ARTIK'

İzleyenlere 'Yok artık' dedirtecek olay sosyal medyada büyük ilgi gördü. Genç kız, odasına giren böceği kayda alırken ona doğru el salladı ve böceğin tepkisini görmek istedi. Kendisine el sallayan kızı gören böcekte, onu taklit ederek kıza doğru elini salladı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüyü izleyenler de en az kız kadar şaşırıp kaldı. Kimse böyle bir tepki beklemiyordu.