Bodrum FK'da sakatlık şoku! Fibula kemiği kırıldı, 6 ay sahalardan uzak kalacak

Süper Lig’in yeni takımı Bodrum FK’de sakatlık şoku yaşandı. Yeşil-beyazlıların Alanyaspor’u 5-2 yendiği maçta sakatlanan 23 yaşındaki Tunahan Akpınar'ın fibula kemiği kırıldı. Acılar içinde yerde kalan oyuncunun en az 6 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Bodrum FK'da sakatlık şoku! Fibula kemiği kırıldı, 6 ay sahalardan uzak kalacak

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek Bodrum Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını Düzce’deki Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdürüyor. Bu kapsamda Alanyaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen Bodrum FK rakibini 5-2 yendi.

Bodrum FK'’nın gollerini 29 ve 40’ıncı dakikalarda Üzeyir, 47'nci dakikada Brazao, 68’de Hagi Osman ve 73’te Gökdeniz Bayraktar kaydetti.

Süper Lig öncesi moral depolayan Bodrum FK, yarın saat 16.00'da Adana Demirspor'la, 30 Temmuz Salı günü ise Manisa FK ile hazırlık maçı yapacak. 31 Temmuz'da Topuk Yaylası kampını sonlandıracak yeşil-beyazlılar hazırlıklarını Bodrum'da sürdürecek.

TUNAHAN’IN FİBULA KEMİĞİ KIRILDI

Bu maçın ardından Alanyaspor, sakatlık haberiyle sarsıldı. 23 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunun fibula kemiği kırıldı. Acılar içinde yerde kalan oyuncunun en az 6 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Bodrum FK'da sakatlık şoku! Fibula kemiği kırıldı, 6 ay sahalardan uzak kalacak - Resim : 1