Bodrum ve Kaş arası denizler için son dakika uyarısı! Cuma öğleden sonra başlayacak akşam saatlerine kadar devam edecek... Denizden uzak durun

Bodrum ve Kaş arası denizler için son dakika uyarısı geldi. Cuma öğleden sonra başlayacak akşam saatlerine kadar devam edecek. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından resmi uyarı verildi. Denizlerden uzak durun.

Bodrum ve Kaş arası denizler için son dakika uyarısı! Cuma öğleden sonra başlayacak  akşam saatlerine kadar devam edecek... Denizden uzak durun

Bodrum ve Kaş arası denizler için son dakika uyarısı geldi. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıya göre fırtına ve şiddetli rüzgar Cuma öğleden sonra saatlerde başlayacak akşam saatlerine kadar devam edecek. Denizlerden uzak durun. 

AKŞAM SAATLERİNE KADAR DEVAM EDECEK

Yapılan açıklamada, “Son değerlendirmelere göre; denizlerimizde (Bodrum-Kaş arasında) rüzgarın, bugün (26.07.2024 Cuma) öğle saatlerinden sonra batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

Fırtınayla birlikte başta balıkçılarımız ve denizcilerimiz olmak üzere meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.