Bolu'da ormanın içinde iki yavrusu ile beraber görüntülendi! Önce ağaca tırmandılar sonra ormanın derinliklerine doğru koştular

Bolu'da ormanın içinde iki yavrusu ile beraber görüntülendi. Orman içinde aracı ile seyahat eden bir vatandaş tarafından kayda alınan vahşi canlılar önce ağaca tırmandılar sonra seslerden korkup dört nala koşarak uzaklaştılar.

Bolu'da ormanlık arazide aracı ile seyahat eden bir vatandaş ağaçların arasında onları fark etti. Dikkatlerini çekmek için araç kornasına basan vatandaş o anları anbean kayda aldı. 

DİKKATLERİNİ ÇEKMEK İÇİN SES ÇIKARDI

Bolu’da orman içerisinde aracıyla seyahat eden bir vatandaş anne ayı ve yavrularıyla karşılaştı. Anne ayı ve yavrularını, cep telefonu ile kayıt altına alan vatandaşın çıkardığı sesler dikkat çekti.

Yavru ayılar ise ağaca çıkarak karşılaştıkları vatandaştan uzaklaşmaya çalıştı. Dakikalarca ayılara ilginç sesler çıkararak seslenen vatandaşın o anları kameraya yansıdı.

 

Bolu'da ormanın içinde iki yavrusu ile beraber görüntülendi! Önce ağaca tırmandılar sonra ormanın derinliklerine doğru koştular - Resim : 1